Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri |
Zorunlu Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
ANATOMİ | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
FİZYOLOJİ | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
BESLENME İLKELERİ-I | 4 | 4 | 80.00 |
6 |
BESLENME İLKELERİ-II | 4 | 4 | 80.00 |
7 |
DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | 3 | 3 | 60.00 |
8 |
TEMEL PSİKOLOJİ | 2 | 2 | 40.00 |
9 |
TEMEL KİMYA I | 0 | 0 | 0.00 |
10 |
TEMEL KİMYA II | 0 | 0 | 0.00 |
11 |
TIBBİ BİYOLOJİ VE GENETİK | 1 | 1 | 20.00 |
12 |
MESLEKİ ORYANTASYON | 5 | 5 | 100.00 |
13 |
TOPLUMDA BESLENME DURUMUNU SAPTAMA YÖNTEMİ | 4 | 4 | 80.00 |
14 |
TOPLUMDA BESLENME SORUNLARI VE EPİDEMİYOLOJİSİ | 3 | 3 | 60.00 |
15 |
DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | 4 | 4 | 80.00 |
16 |
BESİN MİKROBİYOLOJİSİ | 4 | 4 | 80.00 |
17 |
TEMEL PSİKOLOJİ | 2 | 2 | 40.00 |
18 |
BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-I | 3 | 3 | 60.00 |
19 |
BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-II | 3 | 3 | 60.00 |
20 |
BESLENME BİYOKİMYASI-I | 5 | 5 | 100.00 |
21 |
BESLENME BİYOKİMYASI-II | 5 | 5 | 100.00 |
22 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ | 4 | 4 | 80.00 |
23 |
ANNE ÇOCUK BESLENMESİ | 5 | 5 | 100.00 |
24 |
ÇOCUK HASTALIKLARINDA BESLENME | 5 | 5 | 100.00 |
25 |
HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ-I | 5 | 5 | 100.00 |
26 |
HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ-II | 5 | 5 | 100.00 |
27 |
TOPLUM VE SAĞLIK | 4 | 4 | 80.00 |
28 |
TOPLU BESLENME YAPAN KURUMLARDA BESLENME-I | 5 | 5 | 100.00 |
29 |
TOPLU BESLENME YAPAN KURUMLARDA BESLENME-II | 5 | 5 | 100.00 |
30 |
BİOİSTATİSTİK | 3 | 3 | 60.00 |
31 |
BESİN KONTROL VE MEVZUAT | 0 | 0 | 0.00 |
32 |
TOPLUM SAĞLIĞINDA BESLENME STAJI | 5 | 5 | 100.00 |
33 |
MEZUNİYET PROJESİ-I | 5 | 5 | 100.00 |
34 |
MEZUNİYET PROJESİ-II | 5 | 5 | 100.00 |
35 |
SEMİNER-I | 5 | 5 | 100.00 |
36 |
SEMİNER-II | 5 | 5 | 100.00 |
37 |
İŞLETME | 0 | 0 | 0.00 |
38 |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI | 5 | 5 | 100.00 |
39 |
KLİNİK BESLENME ÇOCUK STAJI | 5 | 5 | 100.00 |
40 |
DIŞ KURUM STAJI | 5 | 5 | 100.00 |
41 |
KLİNİK BESLENME ERİŞKİN STAJI | 5 | 5 | 100.00 |
42 |
BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ | 0 | 0 | 0.00 |
43 |
GİRİŞİMCİLİK | 0 | 0 | 0.00 |
44 |
İNGİLİZCE-I | 0 | 0 | 0.00 |
45 |
İNGİLİZCE-II | 0 | 0 | 0.00 |
46 |
TÜRK DİLİ-I | 0 | 0 | 0.00 |
47 |
TÜRK DİLİ-II | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 47 | 33 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 138 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Bölüm Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
BESLENME ANTROPOLOJİSİ | 3 | 3 | 60.00 |
2 |
TÜRK MUTFAĞI | 5 | 5 | 100.00 |
3 |
DÜNYA MUTFAKLARI | 5 | 5 | 100.00 |
4 |
BESLENME TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | 5 | 5 | 100.00 |
5 |
GIDA KATKI MADDELERİ | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
DÜNYA MUTFAKLARI | 5 | 5 | 100.00 |
7 |
BESİN İŞLEME VE SAKLAMA | 0 | 0 | 0.00 |
8 |
BESLENME EKOLOJİSİ | 0 | 0 | 0.00 |
9 |
BESİN GÜVENLİĞİ | 4 | 4 | 80.00 |
10 |
MESLEKİ İNGİLİZCE | 2 | 2 | 40.00 |
11 |
BESİN BİYOTEKNOLOJİSİ | 3 | 3 | 60.00 |
12 |
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME | 4 | 4 | 80.00 |
13 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 0 | 0 | 0.00 |
14 |
AĞIRLIK DENETİMİ VE YEME DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI | 4 | 4 | 80.00 |
15 |
MOLEKÜLER BESLENME | 0 | 0 | 0.00 |
16 |
BESLENME ANTROPOLOJİSİ | 3 | 3 | 60.00 |
17 |
SPORCU BESLENMESİ | 5 | 5 | 100.00 |
18 |
NUTRİGENETİK | 4 | 4 | 80.00 |
19 |
FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | 1 | 1 | 20.00 |
20 |
KLİNİK BESLENMEDE SORUNLAR | 3 | 3 | 60.00 |
21 |
GÜNCEL DİYET UYGULAMALARI | 5 | 5 | 100.00 |
22 |
AKADEMİK İNGİLİZCE II | 3 | 3 | 60.00 |
23 |
BESİN DESTEKLERİ | 1 | 1 | 20.00 |
24 |
MEKÂN VE SAĞLIK | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 24 | 18 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 65 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Fakülte Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
HİDROTERAPİ | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
PİLATES | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
SAĞLIK İÇİN FİZİKSEL AKTİVİTE | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
İLKYARDIM | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
CİNSEL SAĞLIK | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
SAĞLIKTA İNOVASYON | 0 | 0 | 0.00 |
7 |
YÖNETİM FELSEFESİ | 0 | 0 | 0.00 |
8 |
SAĞLIK SOSYOLOJİSİ | 0 | 0 | 0.00 |
9 |
HALK SAĞLIĞI | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 9 | 0 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 0 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Üniversite Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
KADIN VE EGZERSİZ | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
E-SPOR EKONOMİSİ | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
KONUŞMA TEKNİKLERİ | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
SİBER GÜVENLİK | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
AKRAN REHBERLİĞİ | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
RİTİM DANS VE ORFF EĞİTİMİ | 0 | 0 | 0.00 |
7 |
BİLGİSAYAR OYUNU İLE EĞİTİM | 0 | 0 | 0.00 |
8 |
ÇOKLU ORTAM TASARİMİ VE ÜRETİMİ | 0 | 0 | 0.00 |
9 |
ÖĞRETİM TASARİMİ | 0 | 0 | 0.00 |
10 |
ÖĞRETİMDE TEKNOLOJİK UYGULAMALAR | 0 | 0 | 0.00 |
11 |
MODERNLEŞME VE SANAT | 0 | 0 | 0.00 |
12 |
HERKES İÇİN TASARIM | 0 | 0 | 0.00 |
13 |
FOTOĞRAFA GİRİŞ | 0 | 0 | 0.00 |
14 |
KİŞİLERARASI İLETİŞİM | 0 | 0 | 0.00 |
15 |
İNSAN HAKLARI (AİHM VE İÇTİHATLARI) | 0 | 0 | 0.00 |
16 |
TÜKETİCİ HUKUKU | 0 | 0 | 0.00 |
17 |
KARİYER PLANLAMA | 0 | 0 | 0.00 |
18 |
FİNANSAL OKURYAZARLIK | 0 | 0 | 0.00 |
19 |
AVRUPA SARAY BAHÇELERİ | 0 | 0 | 0.00 |
20 |
TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI | 0 | 0 | 0.00 |
21 |
SOSYOLOJİ | 0 | 0 | 0.00 |
22 |
BARIŞ ÇALIŞMALARINDA ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR | 0 | 0 | 0.00 |
23 |
DİJİTAL HABERCİLİK | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 23 | 0 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 0 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |