Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri |
Zorunlu Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I | 1 | 1 | 20.00 |
2 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II | 1 | 1 | 20.00 |
3 |
BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ-I | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
GASTRONOMİYE GİRİŞ | 5 | 5 | 100.00 |
5 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ | 2 | 2 | 40.00 |
6 |
TEMEL GIDA BİLGİSİ | 1 | 1 | 20.00 |
7 |
KÜLTÜR TARİHİ | 1 | 1 | 20.00 |
8 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 0 | 0 | 0.00 |
9 |
SANAT TARİHİ | 0 | 0 | 0.00 |
10 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE SUNUM TEKNİKLERİ | 0 | 0 | 0.00 |
11 |
BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ VE GIDA KİMYASI | 2 | 2 | 40.00 |
12 |
SOĞUK MUTFAK | 0 | 0 | 0.00 |
13 |
GIDA İŞLEME VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ | 2 | 2 | 40.00 |
14 |
UNLU MAMULLER VE TATLILAR | 1 | 1 | 20.00 |
15 |
MUTFAK UYGULAMALARI-I | 2 | 2 | 40.00 |
16 |
MUTFAK UYGULAMALARI-II | 2 | 2 | 40.00 |
17 |
GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ | 3 | 3 | 60.00 |
18 |
GASTRONOMİ İÇİN MATEMATİK | 0 | 0 | 0.00 |
19 |
YEMEK SOSYOLOJİSİ | 0 | 0 | 0.00 |
20 |
GASTRONOMİ İÇİN İNGİLİZCE | 0 | 0 | 0.00 |
21 |
MENÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROL | 0 | 0 | 0.00 |
22 |
MUTFAK UYGULAMALARI-III | 2 | 2 | 40.00 |
23 |
MUTFAK UYGULAMALARI-IV | 2 | 2 | 40.00 |
24 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ | 3 | 3 | 60.00 |
25 |
BİTİRME PROJESİ | 1 | 1 | 20.00 |
26 |
DÜNYA MUTFAKLARI | 2 | 2 | 40.00 |
27 |
TÜRK MUTFAĞI | 2 | 2 | 40.00 |
28 |
GİRİŞİMCİLİK | 2 | 2 | 40.00 |
29 |
MİTOLOJİ | 0 | 0 | 0.00 |
30 |
İNGİLİZCE-I | 0 | 0 | 0.00 |
31 |
İNGİLİZCE-II | 0 | 0 | 0.00 |
32 |
İŞLETMEYE GİRİŞ | 5 | 5 | 100.00 |
33 |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | 2 | 2 | 40.00 |
34 |
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞA GİRİŞ | 2 | 2 | 40.00 |
35 |
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK | 3 | 3 | 60.00 |
36 |
TÜRK DİLİ-I | 0 | 0 | 0.00 |
37 |
TÜRK DİLİ-II | 0 | 0 | 0.00 |
38 |
YERİNDE UYGULAMA-I | 1 | 1 | 20.00 |
39 |
YERİNDE UYGULAMA-II | 1 | 1 | 20.00 |
40 |
YERİNDE UYGULAMA-III | 1 | 1 | 20.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 40 | 26 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 52 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Bölüm Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ | 1 | 1 | 20.00 |
2 |
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
PASTACILIK VE ÇİKOLATA | 2 | 2 | 40.00 |
4 |
BAHARAT VE SOSLAR | 1 | 1 | 20.00 |
5 |
GASTRONOMİ VE TURİZM | 2 | 2 | 40.00 |
6 |
DENİZ ÜRÜNLERİ | 0 | 0 | 0.00 |
7 |
BAKLAVA VE DİĞER ŞERBETLİ TATLILAR | 0 | 0 | 0.00 |
8 |
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI | 4 | 4 | 80.00 |
9 |
İKRAM VE ETKİNLİK YÖNETİMİ | 3 | 3 | 60.00 |
10 |
MENÜ PLANLAMA | 5 | 5 | 100.00 |
11 |
VEJETERYAN VE DİYET MUTFAĞI | 2 | 2 | 40.00 |
12 |
GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ | 5 | 5 | 100.00 |
13 |
ÜRÜN GELİŞTİRME VE DUYUSAL ANALİZ | 2 | 2 | 40.00 |
14 |
ARAŞTIRMA VE SUNUM TEKNİKLERİ | 0 | 0 | 0.00 |
15 |
GASTRONOMİ VE PAZARLAMA | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 15 | 10 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 27 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Fakülte Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
KÜLTÜR VE SANATTA GÜNCEL EĞİLİMLER | 2 | 2 | 40.00 |
2 |
ESTETİK VE SANAT FELSEFESİ | 2 | 2 | 40.00 |
3 |
ÇAĞDAŞ SANAT KURAMLARI | 2 | 2 | 40.00 |
4 |
SANAT ESERLERİ ANALİZİ | 2 | 2 | 40.00 |
5 |
YAPAY ZEKA VE DİJİTAL TEKNOLOJİLER | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
TASARIM VE GÖRSEL KÜLTÜR | 2 | 2 | 40.00 |
7 |
İSLAM VE DOĞU SANATLARI | 0 | 0 | 0.00 |
8 |
BATI SANATINDA ÖNCÜ EĞİLİMLER | 2 | 2 | 40.00 |
9 |
GÖSTERGEBİLİM VE SANAT | 2 | 2 | 40.00 |
10 |
TOPLUM BİLİM VE SANAT | 2 | 2 | 40.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 10 | 8 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 16 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Üniversite Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | T | % |
---|
1 |
KADIN VE EGZERSİZ | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
SİBER GÜVENLİK | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
AKRAN REHBERLİĞİ | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
RİTİM DANS VE ORFF EĞİTİMİ | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
BİLGİSAYAR OYUNU İLE EĞİTİM | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
ÇOKLU ORTAM TASARİMİ VE ÜRETİMİ | 0 | 0 | 0.00 |
7 |
ÖĞRETİM TASARİMİ | 0 | 0 | 0.00 |
8 |
ÖĞRETİMDE TEKNOLOJİK UYGULAMALAR | 0 | 0 | 0.00 |
9 |
FOTOĞRAFA GİRİŞ | 0 | 0 | 0.00 |
10 |
KİŞİLERARASI İLETİŞİM | 0 | 0 | 0.00 |
11 |
İNSAN HAKLARI (AİHM VE İÇTİHATLARI) | 0 | 0 | 0.00 |
12 |
TÜKETİCİ HUKUKU | 0 | 0 | 0.00 |
13 |
KARİYER PLANLAMA | 0 | 0 | 0.00 |
14 |
FİNANSAL OKURYAZARLIK | 0 | 0 | 0.00 |
15 |
AVRUPA SARAY BAHÇELERİ | 0 | 0 | 0.00 |
16 |
TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI | 0 | 0 | 0.00 |
17 |
SOSYOLOJİ | 0 | 0 | 0.00 |
18 |
BARIŞ ÇALIŞMALARINDA ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR | 0 | 0 | 0.00 |
19 |
DİJİTAL HABERCİLİK | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 19 | 0 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 0 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |