PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI |
BİLGİ |
Amaç |
Hedef | T |
% |
Kuramsal ve/veya olgusal bilgi sınıflandırmasına göre düzenlenmiştir. |
1 | 1 |
1 |
Alanı ile ilgili kuramlar, kavramlar ve ilkeler hakkında bilgi sahibidir. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları üzerine multidisipliner bakış açısıyla bilgilerini derinleştirir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
Bilimsel ve akademik açıdan kendini geliştirir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
Araştırma ve geliştirme süreçlerine hakimdir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
Yiyecek ve içecek işletmeciliği ile ilgili bilgilerini pekiştirir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
Alanı ile ilgili yeni gelişmelere ve teknolojilere hakim olur | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
BECERİLER |
Amaç |
Hedef | T |
% |
Bilişsel ve/veya uygulama becerileri olarak tanımlanmıştır. |
1 | 1 |
1 |
Alanı ile ilgili bir bilimsel çalışmayı planlayabilir ve sonuçlandırabilir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
Konusu ile ilgili bilimsel literatür araştırması yürütebilir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
Alana ilişkin edindiği verileri yorumlayabilir, analiz edebilir, sorunları tanımlayabilir ve çözüm önerileri getirebilir. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
Alanı ile ilgili konularda görüş bildirebilir, makale hazırlayabilir, sunum yapabilir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
Çalıştığı ve sorumluluğu altındaki alanlarda gıda güvenliği açısından gerekli önlemleri alır ve kontrol edebilir; kalite kontrolünü yapabilir. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
İnovatif yaklaşım göstererek yeni ürünler geliştirebilir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
KİŞİSEL VE MESLEKİ YETKİNLİKLER |
Amaç |
Hedef | T |
% |
Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği |
1 | 1 |
1 |
Alana ilişkin uzmanlık gerektiren konularda bir çalışmayı bağımsız olarak gerçekleştirebilir | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
Başladığı bir işi tamamlama ve karşılaşabileceği olası karmaşık durumlarda sorumluluk alarak çözüm üretme becerisi kazanır. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
Öğrenme Yetkinliği |
1 | 1 | T | % |
1 |
Yaşam boyu öğrenme ilkelerini benimseyerek kendini günceller, bilimsel makaleleri eleştirel bir yaklaşımla istatistiksel olarak kanıta dayalı uygulamalarla değerlendirir, yorumlar. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
Alanında edindiği uzmanlık düzeyindeki bilgi ve becerileri eleştirel bir yaklaşımla değerlendirir. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
İletişim ve Sosyal Yetkinlik |
1 | 1 | T | % |
1 |
Alanındaki konularda stratejik yaklaşım gösterebilir, hizmet sürecini etkileyecek sorunlara analitik yaklaşır ve çözüm üretebilir. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
Alanı ile ilgili edindiği bilgi ve beceriler düzeyindeki düşüncelerini ve önerilerini ilgililere yazılı ve sözlü olarak aktarır. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
Alana Özgü Yetkinlik |
1 | 1 | T | % |
1 |
Edinmiş olduğu bilgilerini mesleğini icra ederken değerlendirebilir. | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Program Öğrenme Çıktısı Sayısı/ 19 | | | - | - |
---|
İlişki Ağırlığı | | | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |